Personlig assistans på olika orter

Personlig assistans – Varför har vi  på olika orter?

Vi tror på närhet till våra kunder inom personlig assistans. Vi vill inte att dem ska åka långt för att få bästa möjliga assistans. Vi har ett löfte som vi måste leva upp till. Löftet är det viktigaste man som företagare har till sina kunder. Händer det något vill vi snabbt kunna agera och då gäller det att vara nära kunderna. Därför finns vi på olika orter.

Personlig assistans i Stockholm

Ett av våra kontor ligger på Östermalmstorg 1 och dit kan man komma och fika när man vill. Kontoret är handikappanpassat såklart. Vi ser gärna att våra kunder som har http://www.personligassistansstockholm.se/ kommer och hälsar på oss. Det är viktigt att man talar om hur assistansen kan göras bättre.

Kontor för assistans i Göteborg

Ja det stämmer faktiskt vi har kontor i Göteborg, närmare bestämt vid Liseberg. Kontoret är inte färdigställt ännu men det kommer bli väldigt fint så småningom. Då är ni välkomna på invigning, ni får gärna ta med er anhörig till kontoret för att se mer http://www.personligassistansgoteborg.se/.

Vi finns också i Malmö

Malmö kontoret ligger mycket central beläget och har en modern stil. Handikappinslag finns överallt och man känner sig på en gång hemma. Här kan man njut av en fantastisk utsikt och det gör att man får den prägel man vill på personlig assistans kopplat till kontoret. All som varit hos oss där tycker väldigt mycket om det. Vi har tom fått pris för inredningen så det är speciellt trevligt om ni lägger märke till det när ni kommer in? Ta en till här http://www.personligassistansmalmo.se/ och förkovra dig i skönheten. Förutsatt att du läser mer av hur det går med inredningen av kontoret så har du chans att vinna en tävling. Håll ögonen öppna på denna hemsida.