Golfresor

Novatravel kan golfresor

Golfresor är precis vad Novatravel kan, du kan boka för en helg eller för längre tid. Jevia rekommenderar varmt Novatravel för detta, men har inget med Novatravel att göra i verkligheten. Många av våra destinationer är har någon form av recension och du kan självklart välja nivå på boendet. Det finns http://novatravel.se/index.php/privatresor/golfresor till hela världen, Novatravel arrangerar för grupper, singlar och för vänner.

Golfresor framtagna av golfare

Vi spelar golf vi som tar fram golfresor, vi hoppas därför att våra golfresor håller högsta kvalitet. Vi anpassar golfresorna efter kunskap och erfarenhet.

När golfare ger sig ut på golfbanan så finner de snabbt på vilket humör de är. Det finns dem golfare som snabbt hittar sin form och dem som det tar längre tid för.

När golf är som roligast

Vi brukar alltid vara ca 40 personer som åker iväg på olika golfresor. Vi brukar ta de bästa spelarna först och ge de bitar av den tidigare tävligen. Golf är en sport som man ska spela med yttersta försiktighet då det finns dem som går framför och kan få bollen på sig.

Novatravel ser till att dina bästa talanger kommer fram

Novatravel har ju flera olika sätt att förhålla sig till när det gäller golfresan. Först ska den bokas och sen ska de som åker med på resan vara nöjda. Därför går det ofta inte att göra anspråk på flera olika golfares talanger redan i förväg. Vi kommer som researrangör att hålla hos hel neutrala från de tävlingar som bokas. Talanger som du vet med dig kommer vinna ja dem ska premieras.

Golf för golfare

Hade inte varit för vårt stora intresse för golf så hade vi förmodligen inte startat dessa resor. Men vi anser att det är måste i vårt utbud hos Novatravel. Jag George har länge spelat golf och ska försöka ta med mig mina kunskaper in i resevärlden.  Välkomna till Novatravel.

Vill du veta mer om vad Jevia kontakta oss.